Plata si livrarea

Home » Plata si livrarea

Instrumente de plata

 

- Plata poate fi efectuata online cu cardul bancar prin intermediul platformei Mobile Play sau ramburs ( numerar ) la livrarea coletului de catre curier.

 

- Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

- S.C. MAKEUPBOUTIQUE S.R.L va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrare, obligatia CLIENTULUI fiind aceea de a furniza corect informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Important! In cazul clientilor ce figureaza cu comenzi neridicate ( colet retur ) si revin cu o noua comanda, pentru a fi onorata Makeup Boutique isi rezerva dreptul de a solicita ca modalitatea de plata a comenzii sa fie efectuata integral online.

 

Informatii despre livrare

 

 

- Toate comenzile plasate de LUNI pana VINERI in intervalul 09:00 - 15:00 sunt expediate in aceeasi zi, exceptand sarbatorile legale si perioada noastra promotionala. 

 

- Livrarea produselor se va realiza in maxim 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre CLIENT. Termenul de livrare poate fi depasit in situatia in care localitatea nu se afla in aria de acoperire, in cazul promotiilor sau in cazul unei perioade in care drumurile nu sunt usor accesibile ( precipitatii cantitative/caderi masive de zapada )

 

- Livrarea se realizeaza prin intermediul firmei de curierat FAN COURIER - TARIFUL STANDARD de livrare fiind de 15 lei pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 250 lei valabil pentru toate localitatile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat (verifica AICI daca localitatea ta se afla in aria de acoperire)

 

- Comenzile cu o valoare mai mare de 250 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT (necumulabil cu codurile promotionale)

 

- Makeup Boutique se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door.

 

- Makeup Boutique asigura ambalarea corespunzator a produselor.

Freedom Makeup London
Makeup REVOLUTION London
I Heart Makeup
Ingrid Cosmetics
MAKEUP OBSESSION
Informatii si Comenzi telefonice
Telefon: 0760 705 706
Suport clienti si Comenzi
E-mail: comenzi@makeupboutique.ro
Facebook Instagram
Copyright 2018 MAKEUP BOUTIQUE
Toate drepturile rezervate MakeupBoutique.ro