În luna Decembrie îți oferim Transport Gratuit pentru comenzile de peste 99 lei!
Transport gratuit >250 Lei
 
Transport gratuit >250 Lei

Cum comand?

Home » Cum comand?
Suport clienti

Cum comand?

 

- Pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru va puteti crea un cont de client, dar puteti opta si pentru plasarea comenzii fara sa va inregistrati un cont. Contul va ajuta sa aveti acces permanent la statusul si istoricul comenzilor dumneavoastra.

 

- Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs, faceti click pe simbolul ‘’adauga in cos’’ . Produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi.

 

- Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe ‘’cosul meu’’

 

Alegerea metodei de livrare si completarea datelor.

 

- Pentru finalizarea comenzii completati corect datele de facturare si de livrare si selectati modalitatea de plata. Este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile site-ului inaintea de plasarea comenzii. Pentru a plasa comanda, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA.

 

Care sunt urmatorii pasi?

 

- Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii care contine numarul comenzii precum si detaliile privitoare la produsele comandate, disponibilitatea acestora si valoarea totala de plata.

 

- In scurt timp veti fi contactat/a pentru confirmarea comenzii. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.

Ingrid Cosmetics
Freedom Makeup London
I Heart Makeup
Makeup REVOLUTION London
MAKEUP OBSESSION
Informatii si Comenzi telefonice
Telefon: 0760 705 706
Suport clienti si Comenzi
E-mail: comenzi@makeupboutique.ro
Facebook Instagram
Copyright 2018 MAKEUP BOUTIQUE
Toate drepturile rezervate MakeupBoutique.ro